març 082013
 

Fa uns dies vaig ensopegar amb un reportatge força interessant que mostra un grup de dones, amants de les armes que van a un ranxo de Texas (on sinó?) algunes a gaudir d’uns dies de tir i altres a aprendre a utilitzar les armes. Trobo que és diferent i això el fa expressament entretingut de veure. És cert que el narrador no té massa clares les diferències entre una i altra arma, però el que es veu a les imatges és prou aclaridor, a més que mostra d’una manera prou conciliadora la relació que tenen aquestes senyores amb les armes. És curiós com també mostren algunes opcions per a dur camuflada una arma curta, com ara als sostenidors o a la lliga-cama. En algun moment sembla una reunió de tupper-sex però amb armes! Molt instructiu. I es deixa veure fins al final!

  4 Responses to “Reportatge diferent; Senyores armades!”

 1. Bona troballa Jaume!

  Increible aquella dona que té gairebé una pistola a cada cambra de casa seva, i també aquelles petites escopetes per nens de 4 o 5 anys!! (si ho entès bé).

  Realment hi tenen una indústria ben forta al darrera.
  A reveure!

 2. Hola, no encuentro el contacto del autor del blog. De todas formas, mis felicitaciones por este blog. No lo conocia y me gusta. Darle un ojo al mio, tambien relacionado con las armas, http://www.kilermt.com, espero que os guste tambien y lo podais agregar a vuestra columna de blogs. Muchas gracias y seguir asi!

 3. Si, es brutal!

  Mira que sóc una mica reaci a posar vídeos, però quan trobes coses com aquesta… s’ha de compartir! I efectivament, les carrabines del .22 per a menors… són molt temptadores! El problema és que com que són armes de foc, a Andorra no crec que es poguessin aconseguir, sobretot donada la circumstància que són evidentment per a menors!

 4. Salut KilerMT! Tens un link del LinkedIn a sota de tot de la part dreta. Potser hauria de posar-ho d’una manera més clara. Ho estudiaré. El blog l’apunto a mirar-lo i a seguir-lo, segur que el trobaré interessant!!

  Pel que fa al link, els únics links que hi tinc són els que ofereixen revistes gratuïtes en PDF, la majoria revistes americanes…

Deixa un comentari

%d bloggers like this: