nov. 252008
 

Acabo de veure al fòrum de GlockTalk.com que a partir de febrer de l’any vinent LoneWolf comercialitzarà una nova carcassa pels models 17, 17L, 22, 24, 31, 34 i 35 de Glock. Ja sabem tots que si una cosa tenen les Glock és la facilitat amb que podem trobar recanvis i peces personalitzades a qualsevol armeria. Bé, és més senzill de trobar un recanvi del gatell que no pas un canó modificat, almenys en aquest costat de l’oceà!

Però a l’altra banda, a l’Amèrica d’Obama, es pot trobar qualsevol component amb facilitat (ho pots comprar per internet i t’ho envien a casa!) . I ara un distribuïdor tan important com Lonewolf sembla que incrementa aquesta oferta amb una nova carcassa modificada i sembla que agrada molt al mercat al qual va dirigit:

El curiós del cas és que a la pàgina del distribuïdor no he aconseguit trobar-hi cap referència… Haurem d’esperar a trobar més referències fiables per a donar per bona la notícia? En qualsevol cas, com que aquest component es considera part essencial de l’arma, comprar-lo sense passar per l’autorització pertinent suposaria estar cometent un delicte, almenys a Andorra!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: