febr. 122009
 

Fa un temps vaig parlar del treball de l’Oleg Volk, concretament de la seva galeria de fotografies d’alta qualitat referent a les armes, així com cartells “pro-gun” amb imatges i frases contundents, normalment fent referència a la necessitat d’estar armats per poder respondre activament davant qualsevol amenaça.

Recentment he trobat treballs similars, en aquest cas no fotografies sinó dibuixos, artwork en diuen, referents a les armes i els cossos especials tipus swat, exèrcit, etc.

Són molt a l’americana, però són curiosos i sens dubte estan ben fets. Per això enllaço la pàgina i en poso algun exemple… segurament n’hem vist exemples una mica per tot arreu però mai n’hem sabut trobar – o potser no ens ha despertat suficientment la curiositat- l’origen.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: