febr. 162011
 

Molts anys feia que la web de la Policia Andorrana necessitava una nova imatge, no només un rentat de cara sinó alguna cosa més. No sé si amb aquesta nova versió ho han aconseguit però pel que publiquen avui els diaris sembla que s’hi esforcen, i la previsió és que en un futur proper a més serveixi per alguna cosa més que per a tenir presència virtual a la xarxa.

Parlen de la possibilitat de pagar les multes online, de fer segons quins tràmits sense haver de desplaçar-se físicament a les dependències policials! A veure si es compleixen aquests desitjos, perquè les cues que es troben habitualment i la dificultat d’arribar-hi no faciliten per a res els desplaçaments.

Seria interessant que facilitessin tots els tràmits possibles. Evidentment alguns seran més senzills que d’altres, però tampoc cal passar-se a l’altre extrem!

Suposo que facilitaria molt les coses si finalment s’implantés un sistema de signatura electrònica (la Llei 6/2009, del 29 de desembre, de signatura electrònica ja està publicada al BOPA). Penso per exemple en la paperassa que ens implica directament: Peticions de compra d’armes i munició, tramesa de documentació, renovacions dels permisos…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)