jul. 282009
 

I una nova revista digital gratuïta consultable a través d’internet, de la qual només el darrer número es pot descarregar en PDF al nostre ordinador. Totes les edicions però, es troben disponibles per a consultar a través del servei de Scribd o directament a la seva web. Aquesta vegada és una revista força diferent a les anteriors: Hi ha articles molt llargs amb poques imatges, molt ben documentats, i que tracten temes que moltes vegades escaparan al nostre interès més immediat: les armes!. Si fem un cop d’ull al Staff que conforma la revista de seguida ens adonarem que hi ha alguna cosa més que periodistes com a col·laboradors. De fet crida poderosament l’atenció que hi hagi 6 comodoros entre ells, que si no m’equivoco es un alt càrrec militar a la Marina. Tot lliga si fullegem una mica les revistes: Hi ha molts articles tècnics i història naval, entre altres. També destaquen els articles que parlen d’armament i conflictes militars, aspecte que s’escapa també del nostre interès més immediat, però que pot ser interessant de llegir.

Per a qui les vulgui consultar, la web és http://www.aresworldefense.com i la pàgina de Scribd on podem trobar les revistes és aquí.

Agost 2010

Març 2010

Novembre 2009

Març 2009

Desembre 2008

Agost 2008

Març 2008

Desembre 2007

Agost 2007

Abril 2007

Desembre 2006

Agost 2006

Gener 2006

Octubre 2005

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)