gen. 272010
 

Semblava que les sortides de revistes digitals disponibles gratuïtament en PDF s’anaven espaiant en el temps, però acabo de trobar-ne una altra  i puc assegurar que és interessant. Es tracta de la revista Tactical Gear, i la temàtica és bàsicament enfocada a les armes, tot hi que en el darrer número hi ha un reportatge sobre ganiveteria i accessoris per agents de l’ordre. Els enllaços en PDF no estan disponibles directament, o almenys jo no he estat capaç de trobar-los, però per a que us en pogueu fer una idea, us deixo l’enllaç directe que m’han fet arribar, després de subscriure-m’hi:

Tactical Gear d’exemple

Proposen, d’una manera força original, que per a rebre les properes 8 edicions gratuïtament ens haguem de subscriure a la seva web. Cada exemplar es ven habitualment a 5,5$, ho sigui que encara que només sigui per aquests 8 exemplars, valdrà la pena de provar-ho. Un cop subscrits, ens arribaran els enllaços directes a les revistes en PDF.

Fins ara han sortit aquests exemplars:

June 2010 Tactical Gear Magazine
Spring 2010 Tactical Gear Magazine
March 2010 Tactical Gear Magazine
Winter 2010 Tactical Gear Magazine
Fall 2009 Tactical Gear Magazine
Spring 2009 Tactical Gear Magazine

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)