març 162009
 

I seguint la estela d’antigues publicacions en paper que han decidit combinar la seva publicació entre el món físic i el món digital, trobem American Handgunner, que decideix divulgar la seva publicació també digitalment, de manera totalment gratuïta. Siguin benvingudes totes aquestes aportacions! I ja són 3:

Armas.es

Guns Magazine

American Handgunner (aquest mateix post)

Podeu trobar totes les revistes en PDF a la seva pàgina web, a disposició de tothom que la vulgui llegir!

  2 Responses to “American Handgunner, revista digital gratuïta! (i van 3!)”

  1. ei amic!!!
    bé, que sapigues que de tots els videos que he pujat al youtube el de la teva colt python és el mes visitat amb més de 3000 visites!! llastima que m’han desactivat el so, per tots aquests rotllos del copyright :S bé, si t’interessa toranarlo a veure encara que sigui sense so, aqui tens el link http://www.youtube.com/watch?v=kqj2Z9Y0H5c&feature=channel_page

    salutacions amic!

  2. 😛

    És que un Phyton és qualitat! Ara, 3000 visites són moltes! Felicitats! gràcies pel link! 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)