jul. 062009
 

Una veterana revista americana, Sportsman Magazine, acaba d’incorporar-se al carro dels guanyadors: Ofereix la seva publicació en versió digital, consultable a través d’internet de manera totalment gratuïta, i a més permet descarregar-se-la en versió pdf, per a consultar offline i per a gaudir-la amb tota la tranquilitat que permet aquest format. La revista no és essencialment d’armes i el seu món, però toca un àmbit prou proper com per a que ens sigui interessant si més no donar-hi un cop d’ull: La caça i la pesca, amb les seves armes, eines i accessoris.

L’enllaç porta directament a visualitzar la revista en un format similar al de Zinio, però si us hi fixeu bé i no us acaba de convèncer aquest format (és el meu cas) a la banda superior dreta hi trobareu un botonet que us permetrà descarregar la versió comprimida (format *.zip) de la revista. Un cop descomprimida amb qualsevol programa dedicat a aquests afers, ja teniu la revista a disposició.

AQUEST és el futur de les revistes. Cada vegada la gent en comprarà menys, són de totes totes un negoci en via morta. És un clar exemple d’un negoci que sap reinventar-se i adaptar-se als nous temps. També seria vàlid una subcripció a un preu simbòlic, 1-2 euros. El que no té sentit és comprar aquestes revistes al preu de 6€ la unitat. Això és enterrar-se un mateix.

A gaudir-la!

Revista October -December 2009

Revista Sportsman July-September 2009

  13 Responses to “Nova revista en PDF i gratuïta: Sportsman Magazine”

 1. caram, una altre! veig que li has rentat la cara a base de be al teu blog, o per dir-ho d’una altre manera, li has fet un bon canvi de “look”
  t’ha quedat molt be, pero si pots, fica-hi un limit a la imatege, perque jo per exemple, la meva pantalla es d’aquestes “panoràmiques” i la imatge es veu com si s’anes a repeitr, no se si m’entens, sinó, es igual, es una tonterieta XD
  tambe veig que has ficat lo de 9mm PARABELLUM al final jejeje
  salutacions ami, i una pregunta, com que hi ha coses en angles?! com per exemple “No comments yet.” o “This entry was posted on dilluns, juliol 6th, 2009 and is filed under Accessoris, Armes, Arxius. You can follow any responses to this entry through RSS 2.0. You can leave a response, or trackback from your own site. ”
  salutacions de nou

 2. Ep company!

  Si, un bon rentat de cara però no t’enganyis, amb el wordpress això és molt ràpid d’implementar, i tenim centenars si no milers de “temes” que li donen un aire nou al blog… si hagués d’estar gaires hores configurant el look no acabaria mai! Hi ha gent que s’hi dedica i ho fa prou bé, i ho posa a disposició dels demés sense cap cost. També és per això que surten tantes coses en anglès, haig d’anar retocant el codi per a traduïr-les i és una mica més lent i complicat. Però poc a poc miraré de fer-ho. L’anterior “tema” a mi m’agradava molt però amb el canvi de versió del wordpress també he volgut aprofitar per a donar-li un aire nou, que sempre va bé un bon rentat de cara…!

  Lo de le imatges ho miraré, això és una mica més difícil perquè realment no sé pas què hauria de retocar, però miraré de posar un límit al tamany de les imatges. Justament jo treballo amb pantalles que hem semblen força grans, però veig que tu encara en tens una de més enorme!

  Amb això dels codis has d’anar amb compte, perquè si toques allò que no has de tocar, se’n va tot a prendre vent…! I després posa-ho tot bé de nou…!

 3. jejeje, jo vaig estarme fent una web, però com que no tenia cap host, al final ho vaig dexar, despres d’haver estat hores fent els banners i tot aixo.
  salutacions company.

 4. Uf no pateixis, jo a la teva edat ni tan sols tenia ordinador… D’un IBM 286 vaig passar directament a un pentium dels primers… Quan t’hi vulguis tornar a posar fes directament un blog: es gratuït i extremadament senzill! Prova a wordpress.org. Jo utilitzo un servidor propi (pagant sant pere canta) però tu pots començar amb el servei gratuït que ofereix el wordpress.

 5. ja ja ho havia pensat, pero com que mi vaig ficar en plena temporada de cole, doncs no tenia temps per fer el blog i els deures i altres coses, i per tant ho vaig dexar, potser quan torni de vacances(m’en vaig a Islàndia! :D) m’hi poso una altre vegada, pero tambe lo que pasara, es que ara jo començare 3er de la ESO, i “hacer ESO lo otro XD” ja veure, suposo que desde Islàndia em conectare algun dia, espero enrecordarme de pasar pel teu blog! no m’agraden els islandesos de moment, per exemple, no pots emportarte embutits ni carn ni res d’aixo, pero com que jo soc com soc ja m’ocupare d’amagar els fuets i el pernil, per sort, vaig en caravana(en realitat es una cosa rar, mira, aqui et deixo una fotografia del tipus de caravana que es http://www.multi-occasions.com/images/r_03/mocc_2338-1.jpg http://www.annecyplaisance.com/documents/Image/photo%20cellule%20001.jpg )
  no se si aguantare tant de temps desconectat! sobretot sense saber les novetats “airsofterils” perque ara estan tocant molt el tema legal, i a mi com a menor d’edat em podria perjudicar i molt la legalitzacio de l’airsoft, ja que actualmente es alegal, i encara que es molt dificil, he trobat un grup que ens fa una exepcio a mi i a un parell d’amics i al germa petit d’un dels del grup i ens deixa jugar(jo soc el mes petit dels 4 :P) serà millor que ho vagi deixant, perque m’estic enrotllant com una persiana 😀
  salutacions!

 6. Home, diuen que Islàndia és molt xula, però sense arbres! 😛 I no pateixis pels embotits, a la majoria d’aeroports te’ls retiraran, no només per anar a Islàndia! Tampoc et deixaran portar armes, encara que això ja és més comprensible, oi? ;-).

  Això de la foto són “célules per pick up”, almenys així ho conec jo. Saps que vaig estar a punt de comprar-ne una? Però entre que són cares, ocupen un espai important i t’obliguen a tenir una pick up… al final ho vam deixar estar. A més és un espai força reduït, però ha de ser molt xulo igualment. Segur que ho disfrutaràs molt!

  Per lo de l’airsoft, no hi pateixis massa, encara que ho vulguin legislar, el temps juga al teu favor! I a Andorra sempre podràs comprar el que necessitis, i si no per internet. Si es que al final acabaran fent la equivalència d’una arma real amb una eina d’oci!

 7. Sí, lo de la fotografia es una célula per a pick up, o com diuen els francesos, “cellulés amovibles” o algu aixì, la veritat es que no són molt espaioses, pero mira, jo hi viatjo amb ma germana i els meus pares i quan t’hi acostumes, s’embla que sigui més gran, amb una mica d’organitzacio i una bona distribució dels mobles etc es guanya molt d’espai, la “meva” es artesanal, les fan a frança per encàrreg, i tu els hi dius si vols d’una manera determinada la distribucio i tal, encara que a vegades són una mica “xapusses” tracten be als clients i sempre que va el meu pare per si hi ha que fer una reparacio o el que sigui, t’invita a dinar i/o sopar a casa seva jejeje.
  Que no et deixin portar armes si que es comprensible, però be, els embutits no hi veig el problema jo, ja que han de pasar per uns controls de calitat i tot això però ells su perden!
  En quant a l’airsoft, em sembla que igualment trigaran a legalitzar-lo, ja que amb lo lents que són els politics per fer qualsevols cosa! 😛

 8. Aixi doncs sou uns campers de dalt a baix! Ha de ser xulo viatjar amb la casa al damunt, no et falta mai de res i si se’t fa tard sopes i dorms a qualsevol lloc, no has de buscar un hotel digne! Ara, que d’aquí a Islàndia hi ha una estoneta de cotxe, eh! Els francesos hi tenen molta tirada, al càmping. Per aquesta banda del sud d’Europa la cosa no està tan arraigada, però suposo que simplement ens falta temps per canviar el xip. Vosaltres ja el teniu canviat! Felicitats pel viatjàs que t’espera!

 9. bé, doncs sí, ja estem fets uns campers de dalt a baix! portem 7 o 8 anys viatjant i encara que sembli molt extrany, mai he estat dins d’Espanya pero fora de Catalunya, en canvi, he viatjat a casi 20 paisos diferents(molts de l’antiga yugoslàvia, que per cert, he estat a móstar, i totes les cases estan tirotejades, alla em vaig trobar uns soldats espanyols, i em vaig comprar un boligraf fet amb dos vaines de bala, la veritat, es que allà, molts dels records, son bolígrafs i coses d’aquestes, fets a partir de vaines, les vaines del calibre 50 fan molta por! fan aproximadament 13cm)
  bé, crec que ja m’he enrotllat prou, millor paro una mica jejeje

 10. Ostres! D’això en dic una família inquieta! Nosaltres aquest any voliem anar a Croacia, però amb la nena petita no hem fa gaire gràcia… Això de Mòstar ha de fer feredat de veure… es veu que va ser una guerra tan cruenta, més del normal! Espero no haver-ne de viure mai cap, ha de ser terrible!

 11. bé, jo he estat a croacia cuan vaig viatjar a l’ex-yugoslàvia i deixa bastant que desitjar. jo personalment per la costa platja i tal, grècia i turquia es infnitament millor.
  turquia i grecia els he vistat uns 4 o 5 cops i per a mi són lo millor, si vas a turquia, una cosa molt maca de veure es el “monte Ararat” ( http://turquia.pordescubrir.com/wp-content/uploads/2008/12/monte-ararat.jpg ). Jo aquest any a les vacances no sere gaire a gust em sembla, perque lo meu durant l’estiu es la platja, i durant l’hivern la neu i això de fer hivern neu i fred i estiu fred i glaciars no em treu la gana, pero bé, que hi farem, Islàndia es una illa molt maca pel que he vist,
  salutacions, jo tambe espero no tenir que viuren cap de guerra!

 12. ;-D

  Doncs nosaltres som ben diferents: A l’hivern neu i fred i a l’estiu també! Imagino que ara les coses canviaran (per força) però es que ens costa molt de suportar les calorades estivals, i si anem de vacances tendim a elegir destins nòrdics… millor posar-se un bon abric que no suar la cansalada! A Turquia hi vam estar, però vam fer un monogràfic de 15 dies a Istanbul. Ens el sabem de memòria, i quin fred, osti!

 13. jejeje, bé, cambiant de tema, et deixo un parell d’enllaços per a que puguis veure la meva desert eagle i la meva g36k, aixì pots veure lo identiques que arriben a ser les repliques d’airsoft.

  g36k:
  http://www.airsoftmadrid.com/foro/index.php?topic=2133.1575
  desert eagle:
  http://www.airsoftmadrid.com/foro/index.php?topic=2133.1545

  mes endevant tinc pensat comprarme una replica d’un fusell franctirador de forrellat, aquest en concret: http://www.kerma-promokat.com/img/tira_imagenes_productos/43.jpg
  salutacions amic

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)