Sobre tot això…

 

Fa temps que tenia la intenció de fer una web o un blog relacionat amb una de les meves passions… les armes.

La idea original era fer una pàgina dedicada a la recàrrega de cartutxos, activitat apassionant i delicada a parts iguals. Però la cosa no feia més que allargar-se i allargar-se sense concretar-se mai en res. Finalment avui he decidit crear aquest blog, dedicat no només a la recàrrega, sinó també a les armes i accessoris… i sobretot en català. Perquè… és normal que no conegui ni una sola pàgina en català que tracti aquest tema? Doncs bé, a partir d’ara ja n’hi haurà una (i segur que n’hi ha alguna altra en algún racó d’aquest món cibernètic, però jo no l’he sabuda trobar).

Així que aquest serà un blog fet des d’Andorra en català, tractant de les armes i la recàrrega. No asseguro ni continuïtat ni periodicitat, però si que hi aniran apareixent les notícies i novetats que consideri més interessants d’aquest sector.

Ara doncs, a practicar!

 Posted by at 11:30

  51 Responses to “Sobre tot això…”

  1. Salutacions!

    Primer de tot felicitats per voler materialitzar aquesta afició que et ronda de fa temps… és veritat que per les pressions socials acostuma a ser complicat de franquejar la frontera de mer espectador a practicant d’aquest esport, però t’asseguro que un cop hi entres cada vegada t’agrada més! I no et deixis entabanar pel que et puguin dir, és un esport com qualsevol altre i és ben lícit voler obtenir informació i voler aconseguir els permisos per a practicar-lo, per moltes etes i per moltes mandangues informatives que facin semblar als posseïdors d’armes (legals) més terribles que els que les tenen… però il·legals. De fet, si algú volgués tenir armes per fer alguna malvestat penso que és força evident que preferiria obtenir-les per mitjans fraudulents, no pas comprar-la en armeria i registrar-la legalment!

    Els consells que demanes segurament te’ls donaran amb més precisió al fòrum de armas.es. Allà una gran part dels que hi comenten viuen o es regeixen per les lleis espanyoles. Jo sóc i escric aquest blog des d’Andorra i per tant no estic tant al cas de la legislació específica que afecta el país veí. Penso però que el vostre text legislatiu obliga a començar per una arma calibre 22, per posteriorment anar progressant cap a calibres més poderosos. Et podrien informar més ampliament en qualsevol armeria o fins hi tot a la caserna de la guàrdia civil que tinguis més aprop, on hi hagi una Intervención de Armas (imagino que és alguna mena de personal especialitzat – o no- en aquests afers). Per comprar-ne, tinc entès que de tant en tant es fan unes subastes d’armes incautades, que et poden sortir per preus ridículament baixos. Per començar…

    Per cert, que essent de Vilassar segur que no tens problemes per trobar clubs importants aprop (si més no els de BCN!). Però insisteixo, pregunta sense por a armas.es. Et podran informar de molts més detalls que no pas jo. Però gràcies per la confiança de posar-te en contacte amb mi!

    Jaume

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)