març 082013
 

Fa uns dies vaig ensopegar amb un reportatge força interessant que mostra un grup de dones, amants de les armes que van a un ranxo de Texas (on sinó?) algunes a gaudir d’uns dies de tir i altres a aprendre a utilitzar les armes. Trobo que és diferent i això el fa expressament entretingut de veure. És cert que el narrador no té massa clares les diferències entre una i altra arma, però el que es veu a les imatges és prou aclaridor, a més que mostra d’una manera prou conciliadora la relació que tenen aquestes senyores amb les armes. És curiós com també mostren algunes opcions per a dur camuflada una arma curta, com ara als sostenidors o a la lliga-cama. En algun moment sembla una reunió de tupper-sex però amb armes! Molt instructiu. I es deixa veure fins al final!

  4 Responses to “Reportatge diferent; Senyores armades!”

 1. Bona troballa Jaume!

  Increible aquella dona que té gairebé una pistola a cada cambra de casa seva, i també aquelles petites escopetes per nens de 4 o 5 anys!! (si ho entès bé).

  Realment hi tenen una indústria ben forta al darrera.
  A reveure!

 2. Hola, no encuentro el contacto del autor del blog. De todas formas, mis felicitaciones por este blog. No lo conocia y me gusta. Darle un ojo al mio, tambien relacionado con las armas, http://www.kilermt.com, espero que os guste tambien y lo podais agregar a vuestra columna de blogs. Muchas gracias y seguir asi!

 3. Si, es brutal!

  Mira que sóc una mica reaci a posar vídeos, però quan trobes coses com aquesta… s’ha de compartir! I efectivament, les carrabines del .22 per a menors… són molt temptadores! El problema és que com que són armes de foc, a Andorra no crec que es poguessin aconseguir, sobretot donada la circumstància que són evidentment per a menors!

 4. Salut KilerMT! Tens un link del LinkedIn a sota de tot de la part dreta. Potser hauria de posar-ho d’una manera més clara. Ho estudiaré. El blog l’apunto a mirar-lo i a seguir-lo, segur que el trobaré interessant!!

  Pel que fa al link, els únics links que hi tinc són els que ofereixen revistes gratuïtes en PDF, la majoria revistes americanes…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)