febr. 262008
 

La recàrrega, encara que se segueixin les instruccions d’aquest blog o de qualsevol llibre o altre material, pot resultar extremadament perillosa. Qualsevol recàrrega, així com la utilització de munició recarregada s’ha de fer assumint el risc que comporta. Totes les informacions aparegudes en aquest blog relatius a la recàrrega es dirigeixen exclusivament a persones experimentades en el món de la recàrrega.

Si no tens experiència en aquest món, no provis de recarregar munició almenys fins que hagis llegit i entès perfectament i completa com a mínim un manual de recàrrega imprès. No fumis mentre recarregues o ets a prop dels components. Guarda sempre els pistons i la pólvora lluny de fonts de calor i de flames, i fora de l’abast dels infants. Sempre que recarreguis munició segueix escrupolosament els procediments estandarditzats descrits en els manuals impresos de recàrrega, i utilitza sempre i en tot moment ulleres de seguretat.

Gairebé sempre, si utilitzes munició recarregada s’anul·laran les garanties dels fabricants de les armes de foc. L’autor d’aquest blog no assumeix cap responsabilitat pels danys ocorreguts a les armes de foc mentre s’utilitza munició recarregada.

Encara que es fa un esforç constant en proporcionar dades exactes, l’autor no assumeix cap responsabilitat per lesions, mort o danys degut a errors tipogràfics en les dades, o per cap altre error en el blog o sobrevinguda per recarregadors individuals.

 

Com a reiteració, qualsevol recàrrega i utilització de munició recarregada es fa assumint cadascú el seu propi risc, l’autor d’aquest blog no assumeix cap responsabilitat per la mort, lesions ni danys degut a les dades d’aquest blog, o a qualsevol altre error de recàrrega.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)