set. 052008
 

A través de The Firearm Blog m’ha arribat aquest vídeo, senzillament impressionant. Es veu a molt baixa velocitat com es disparen varies armes, i s’aprecia nítidament tot el procés, tant tots els moviments mecànics de l’arma com la reacció del tirador. Mireu-lo que val la pena!

Enllaç original: Liveleak

  4 Responses to “Vídeos a càmera lenta”

  1. Hola.
    Realment és impressionant veure el funcionament de les armes a càmera lenta. Però ja m’agradaria tenir una d’aquestes càmares d’alta velocitat, perque amb la meva nomès puc capturar fins a 30fps, encara que es veuen coses força interessants amb aquesta captura.

    Sal·lutacions.
    Talivà

  2. Hi tant!

    En moltes ocasions m’hauria agradat poder capturar el moment del tret, amb la vaina començant a sortir de la recàmera i l’arma escopint foc pel canó… evidentment, amb una càmera digital compacta com la que utilitzo… ni en somnis!

    Fa unes setmanes hem vaig quedar astorat de poder comparar les fotos que jo havia fet d’una tirada, i les que havia fet un fotògraf semiprofessional (amb equip professional)! Va ser molt frustrant, perquè evidentment no hi havia color. La qualitat de les imatges era infinitament millor. Jo ja m’ho imaginava, però no creia que hi hagués tanta diferència!

    Encara no me n’he refet del tot, imagina’t! Sort que ja tinc prous aficions, si no encara estaria temptat de començar amb la fotografia!

  3. Doncs quan tingui una mica de temps, ara que ve el pont de la Diada (a Catalunya), a veure si penjo uns videos que vaig fer amb diferents armes, i es veuen força bé els diferents processos del tir.
    Això de la fotografia, penso que és com tot; posar-hi calers i més calers, però és clar, hi ha gent que tenim altres preferències, oi? 🙂

    Salut
    Talivà.

  4. Quan vulguis ja saps que pots posar els vídeos al blog… a més seria material inèdit! Potser fins-hi tot una primícia?

    Estic d’acord amb tu, aquestes coses necessiten un pressupost força important per a la majoria de les economies domèstiques…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)