oct. 122008
 

No és pas que m’hi dediqui gaire, però hem costa deixar de comentar aquest fet.

Des que ha començat la campanya a les eleccions presidencials als USA, amb Barack Obama -representant dels demòcrates- i John McCain -representant dels republicans- com a elegibles als USA, la blogosfera americana bull… però no m’interessa parlar de les eleccions en general, sinó del moviment increïble que s’està generant (de fet, que fa temps que s’ha generat) des de tots els blogs pro-armes americans.

O bé estan tots perfectament sincronitzats per algú, o bé efectivament es mouen per uns interessos comuns. Però la realitat és que no conec una sola pàgina o blog americà que parli d’armes que no es declari ferventment defensora d’en McCain, i al contrari, critiqui obertament la seva contrapart.

Pel que sembla n’Obama no és massa partidari del tema armamentístic entre la societat civil, i això allà pot fer perdre molts vots. En el país més armat del món (això ho dic jo sense estadístiques a la mà), on consideren el fet de tenir -i en molts casos portar- armes un dret civil intocable (ho diu la constitució! – segona esmena -) és realment arriscat tocar aquest tema.

És clar que de la mateixa manera hi ha d’haver molts milions de persones a qui el fet de que el seu veí pugui comprar sense preguntes un fusell d’assalt utilitzat a l’exèrcit… no els faci massa gràcia.

El fet és que hi ha un tsunami a internet que fa pressió contra Obama i a favor d’en McCain, tot hi que tots els mitjans parlen que a Internet qui guanya la batalla és Obama… Segurament no parlen de les webs pro-armes.

Probablement podriem veure la mà negra de la NRA o altres associacions o organitzacions al darrera, organitzant, informant i convertint en tema de portada tot allò que li interessa. I és que són massa milions de $, de persones i d’interessos els que estan en joc.

I m’he decidit a parlar-ne justament avui, perquè acabo de trobar al youtube un vídeo que aquí probablement faria entrar en una espiral d’acusacions i declaracions, i tot plegat acabaria als jutjats amb querelles i denúncies i vés a saber què més. I probablement allà ha passat tan desapercebut… com tantes accions lobbystiques d’una contundència similar.

El vídeo en qüestió:

Sembla que allà tot val! És clar que utilitzant el terror de la població d’aquesta manera, s’entèn que faci tant de temps que hi governi la saga Bush…!

Resumint, el vídeo mostra un delinquent assegut al sofà de casa seva (parodiant situacions similars, on l’afligit relata la seva versió dels fets) demanant que la gent voti a favor de reglamentar la tinença d’armes, per així no patir tant d’estrès a l’hora d’assassinar, robar, violar… i deixar de preocupar-se per si la seva víctima anirà armada i es podrà defensar.

El vídeo és molt ingeniós, però penso que passen la línia contínuament.

  3 Responses to “Campanya electoral als USA”

 1. ola!! mira, vaig fer un video per ensenyar la meva glock d’airsoft, però mel van treure els de youtube perque l’eminem reclamava els drets d’autor de la canço tot i que ficava el nom de la canço i el seu nom als credits(k percert, mels vaig currar tant k vaig trigar mes de 30 minuts per ferlos) bé, si tel vols mirar, aqui et deixo el link perque tel descarreguis, són 43 mb i està totalment lliure de virus, ho he comprovat encara que jo no n’he fica’t cap, per si les mosques jeje http://www.megaupload.com/es/?d=POSXHQC6

  diguem k tal!!

  PD: el llum del davant, es d’un rifle d’airsoft que tinc, però llimant una petita revaba, he aconseguit que vagi amb la glock, que li dona un especte molt més tactic i “guai” jeje

  adeu!!

 2. Ostres! Et felicito perquè està super ben fet! I la música li dóna un aire de “perillositat” al conjunt! Escolta, no tenia ni idea que les armes d’airsoft semblessin tant reals!

  Estaria bé que et reunissis amb alguns amics i filmessiu un parell de minuts d’una batalla d’airsoft… Pot quedar genial!

  T’hi manegues bé amb els ordinadors, si continues les 2 aficions aviat serem 2 els que escriurem sobre armes en català a internet!

 3. jeje gracies, la veritat esque només conec a una persona que jugui al airsoft, i tampoc tinc les proteccions necessaries, peruqe no ho sembla, pero un tret a qualsevol lloc, no fa mal, pero, pica molt!!

  en quant a la semblança de les armes d’airsoft amb les reals, totes, o quasi totes, són idéntiques, si vols veure una bona batalla d’airsoft mira al youtube, aqui et deixo una que he trobat i que em sembla bona

  http://www.youtube.com/watch?v=rdV_7yNMsTo

  d’aqui a poc, bé, d’aki a un parell o tres d’anys, quan tingui 15 o 16 anys, em compraré una replica de les bones i m’apuntare a un club, llavors intentare fer un video en primera persona, haviam que em quedara!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)