des. 032008
 

És curiós el que es pot trobar navegant per la xarxa. Acabo de topar amb unes imatges escanejades d’un manual  rus per a snipers, curiós de veritat.

Hi ha força imatges i poques explicacions, però m’ha cridat especialment l’atenció aquesta que poso aquí:

Com veieu, es tracta de les 3 posicions de franctirador habituals, però aquesta vegada amb l’equipament d’esquí de fons o telemark. Segur que és habitual per als experts veure aquestes imatges, però per als aficionats com jo, no deixa de ser curiós que per a prendre la posició no es desfacin de l’equip més engorrós!

Altres imatges interessants:

(fixeu-vos en el detall de construcció del vestit de camuflatge: No tapa el dit índex de la mà dreta per a no perdre tacte amb el gatell, només camufla la part de darrera de les botes, el vestit és en 2 peces, com camufla el canó del fusell…)

I finalment m’agrada posar aquesta:

Sempre m’ha semblat una posició de tir curiosa. No sembla que hagi de ser especialment còmoda si s’ha de mantenir gaire estona, però com que surt a tots els manuals, bé deu ser-ho!

Si sentiu – com jo – curiositat per a veure’n la resta d’imatges, les podeu trobar aqui

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)