nov. 302008
 

Per aquells de vosaltres que tingueu entre les vostres aficions el tir de llarga distància i els aparells d’Apple, tant l’iPhone com l’Ipod Touch, us porto una notícia que de ben segur que us agradarà:

Una empresa canadenca acaba de treure al mercat un programa de càlcul de balística que funciona amb aquests dos aparells, i en manté l’elegant aparença tot hi permetent calcular, en funció del calibre, el pes, la distància i altres paràmetres, el quoficient balístic, la velocitat de sortida… Potser a algun tirador – geek li servirà per a deixar a casa les seves taules de càlcul…

L’enllaç és aquí i sembla que s’han servit d’aquesta base de dades de balística GNU

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)