des. 062008
 

Mèxic fa por.

Resulta que fa uns dies els efectius de la policia i l’exèrcit mexicà, de resultes d’un atac que havien rebut  -amb el llançament d’una granada de fragmentació (!!!) inclosa, van poder seguir la camioneta d’un dels delinqüents fins al seu cau. En entrar-hi, armats fins a les dents i preparats per enfrontar-se a vés a saber què, els -segurament- narcotraficants van fugir pel darrera de la casa, i els efectius policials van decomissar un arsenal… impressionant.

Armes de tots els calibres: fusells d’assalt, metralladores, pistoles… fins hi tot un fusell de precisió calibre .50, similar al Barett però de construcció artesanal, munició suficient per a començar una petita guerra, carregadors per parar un tren, armilles antibales, emissores… i 17 granades de mà!

Els integrants de les forces de l’ordre els han de tenir molt ben posats per treballar en aquests països… Enfrontar-se a aquestes armes és assimilable a estar enmig d’una guerra!

La notícia l’he seguida a través d’aquest blog, i la font original és aquí

  3 Responses to “Decomís d’armes”

  1. mare mevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! les vull totes!!! xD.
    però quin tros de franctirador!!!! amb aixo atraveses un tank a 3 km de distancia!!! és bastant més gran que un barret m82!!! segur k era algun militar d’alt càrrec corrupte perquè sinó, per treure tot això, per molt què sigui al mercat negre…

  2. Home, suposo que aquesta gent, si ha aconseguit tot això… també podria aconseguir un rifle com aquest sense massa problemes… els problemes els tindriem els afeccionats, per aconseguir un traste així! Però al marge de la llei… no deu ser tant difícil! Amb diners i bons contactes…

  3. també és veritat

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)