des. 242008
 

Aquest any l’edició del Shot Show es celebrarà a Orlando, del 15 al 18 de gener de 2009.

Respecte a d’altres anys, hi ha l’avantatge que està a prop de Disneyworld, i per tant es pot aprofitar el viatge si s’hi va amb nens!

Evidentment les dates són horroroses i de difícil combinació, però he fet un pressupost del viatge per a 2 persones i no és pas tant car:

Avió Barcelona – Orlando, fent escala a NY, 782,26$ cada un (Delta)

Hotel 4 dies a un parell de km de l’event: 369$

En total menys de 2.000$, que al canvi actual representaria exactament 1.160,12€… entre 2 persones!

Faltaria comptar el menjar i transports bàsicament… en total per bastant menys de 1500€ aquest any 2 persones es poden desplaçar de Barcelona a Orlando per a assistir al Shot Show… una ganga, gràcies a la ja habitual devaluació del dòlar respecte a l’euro.

Això si, cal tenir una invitació especial difícil d’aconseguir perquè per assistir-hi, com que no és una fira oberta al gran públic, és necessari acreditar que s’està relacionat amb la indústria armamentística… I no, no crec que s’aconformin amb la nostra paraula que ens agraden les armes i no podrem tancar la boca durant els 4 dies!

La seva pàgina web està força ben pensada, amb apartats pels visitants nacionals i estrangers, premsa, expositors, novetats que es presentaran, plànols de situació, telèfons d’ajut, i el millor: des de la mateixa plana pots contractar el vol, l’hotel, descomptes a Disneyworld… tot super centralitzat i molt fàcilment accessible per a qualsevol usuari de la web… Ah! Quines ganes de presenciar un esdeveniment tant important com aquest!

Important: Encara que disposem d’invitació, no es permet la entrada a menors de 16 anys… i el millor de tot: No es poden portar armes pròpies, almenys dins la zona d’exposició. Així que ja ho sabeu: Heu de deixar les glocks, berettes, H&K, SigSauer… a l’habitació de l’hotel!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)