març 112008
 

Els posseïdors d’alguna de les variants comercialitzades per Glock, en un moment o altre tenim la temptació d’afegir-hi o canviar-hi elements, donat que són armes modulables al 100%.

En posteriors post parlaré de les possibilitats per a personalitzar la nostra arma, , encara que no totes són legals al nostre país, sempre és interessant saber que existeixen i són utilitzades sense cap problema a diferents parts del món. Parlaré  entre altres de diferents sistemes de punter làser i els seus preus, de diferents grips per millorar la subjecció en mà de l’arma, de diferents tipus de canons, agulles d’extracció, carregadors, punts vermells, carcasses, accessoris, fundes, sistemes de seguretat addicionals… i de quins canvis són possibles per a convertir la nostra glock en una arma de competició per a IPSC.

Aquest post es limitarà, però, a penjar l’arxiu en pdf del Glock Armorer’s Manual, del gener del 1992, que alguna ànima caritativa es va dedicar a escanejar i ara volta per totes les pàgines especialitzades. Ignoro si hi ha noves versions. En qualsevol cas, explica força detalladament com es munta i es desmunta l’arma, de manera oficial.

L’enllaç al Glock Armorer’s Manual en pdf!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)