març 172008
 

Per a la legislació Andorrana, es considera gros calibre qualsevol arma de mà que tingui un calibre superior al .22LR. Per tant, el calibre 9mm Parabellum, el .38 Special, el .357 Magnum, el .44 Magnum, el .50 AE… entre molts d’altres.

I precisament degut a la fascinació que desperten les armes de gros calibre, voldria parlar una mica d’una d’elles en particular, la que fins al moment és la única que pot disparar el calibre més gran existent per a una pistola: El calibre .50 AE (Action Express).

Es tracta de la pistola Desert Eagle Mark XIX. Per a que ens entenguem, estem parlant d’això:

 

Per als que disposen de possibilitats econòmiques suficients, es pot adquirir en diferents configuracions: En diferents materials (acer, titani, bany d’or…), diferents calibres (amb conversors o originalment: .50AE, .357 Magnum, .44 Magnum), diferents tamanys de canó (6 / 10 polzades), diferents personalitzacions (cromada, parts en or, ratlles de tigre… i altres variants diverses).

Com a bons americans que són els que la fabriquen (tot hi que en algun moment del disseny també hi van col·laborar els israelians), segur que tenen un departament complet dedicat al màrqueting, ja que és una arma que se’n parla molt, amb un preu molt elevat (la versió estàndar duplica el preu d’una altra pistola: 1.440,00$) i a més han anat col·locant l’arma en multitud de pel·lícules d’acció, com a prova podeu visitar aquest enllaç . I és que apareix a Double Impact (Doble Impacto, amb en Jean Claude Van Damme), Nikita, Matrix, Pulp Fiction…). I és que la cosa està clara: Els productes que més triunfen no són nessàriament els millors, sinó els que tenen una millor campanya de publicitat al darrere!

El manual d’usuari de la Desert Eagle és aquí (enllaç directe), i el desglòs de l’arma el teniu a sota:

Algun vídeo per a veure el monstre en funcionament:

  4 Responses to “Gros calibre”

 1. ve aquesta imatge animada que et deixo aqui no crec que t’he la esperesis(la vaig fer jo)!!!

  [IMG]http://img123.imageshack.us/img123/3517/golddeserteagleanimrecohn8.gif[/img]

  si no es veu la imatge visita akest link

  http://img123.imageshack.us/img123/3517/golddeserteagleanimrecohn8.gif

  espero que t’agradi!!

 2. Caram! No està pas malament, jo no la sabria pas fer!

 3. es una de les coses que em dedico ha fer amb l’ordinador. també vaig fer el ak disparant fent que es mogues el furrellac, es diu aixi no amb català?!
  😀

 4. […] a la seva pàgina web (la de Sidam, no CZ) també he vist que s’hi pot comprar la famosa Desert Eagle, entre altres molts models i marques d’armes. És una arma a la que m’agradaria tenir […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)