abr. 022008
 

Aquesta empresa, JP Enterprises, té alguns accessoris per a modificar la nostra Glock i fer-la més competitiva i fàcil d’utilitzar. Proposen algunes millores externes per a facilitar entre altres la inserció del carregador (en una recàrrega ràpida per a IPSC, per exemple, això ens pot ser d’utiiltat), la disminució de la força que s’ha de fer amb el gatell per a aconseguir disparar el tret, el botó de l’extractor extès del carregador… Hi ha alguna coseta més, però potser això és el més important.

Connector 3.5Lb

per 19.95$

Boca de carregador extesa

per 59.95$ (no he entès mai perquè és tan car, si la seva funció és ben limitada…)

Botó extès de l’extractor del carregador

per 24.95$

  3 Responses to “JP Enterprises, accessoris Glock”

  1. m’agrada molt la teva glock 17.
    jo en tinc una d’airsoft pk am 12 any no men deixarien tenir una de veritat.
    m’agrada mol el teu bloc

  2. 😛 Gràcies! La Glock és genial, quan en tinguis la oportunitat atansa’t al club de tir que tinguis més a prop i segur que te la deixaran tenir a les mans (la Glock o les armes que hi hagin). I amb una mica de sort podràs disparar! Només una cosa: És més important que t’ensenyin a manejar les armes amb seguretat que a disparar: Ja tindràs temps!

  3. si tens rao!! jeje. be jo tinc un llibre que es diu “Atlas ilustrado de las armas de fugo”(i nose com no surt la glock)`_´ i en aquest llibre tambe et diuen com es manejen pero no crec que n’hi hagi prou amb un llibre. 😀

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)