abr. 102008
 

Es difícil trobar un llistat de fires d’armes per als qui ens agrada aquest món. Per això, he mirat de fer una petita recopilació de fires internacionals, amb el link, el logo i el país o ciutat que l’acull.

Cal tenir en compte que moltes d’aquestes són fires comercials; per a venta, no per a exposar. I en moltes d’aquestes no ens vendran l’últim model de carregador per la nostra Glock, sinó que estan més interessats en vendre tancs, avions i missils. Però com a curiositat… Això sempre hi quan aconseguim una invitació per a entrar (que no sempre ens resultarà fàcil) i ens puguem pagar el viatget.

Ideas a Pakistan

Ficaar a Madrid

Armas a Argentina

IWA a Nürnberg

Defexpo India 2008 a New Delhi

LAAD 09 a a Rio de Janeiro

IDEF 07 a Ankara

Milipol 2007 a Paris

Milipol 2008 a Qatar

EXA 2008 a Brescia

Shot Show a Orlando

Salon Armeville a França

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)