febr. 182008
 

Des que vaig instal·lar el sistema Carver Mount

a la meva Glock 17C, amb la intenció d’iniciar-me en la categoria Open d’IPSC (International Practical Shooting Confederation), tinc un problema amb la extracció de les vaines: Com que el muntatge queda força baix, la vaina expulsada xoca amb la base del muntatge i sovint rebota altre cop cap a l’extractor, abans que aquest hagi tingut temps de tancar-se altra vegada. Com a resultat, tinc interrupcions en el servei en un 50% dels trets aproximadament. Evidentment, en aquestes condicions és impossible pretendre anar a una competició, així que estic estancat fins que trobi una sol·lució. (que no passi per retirar el muntatge, evidentment).

Sembla ser que hi ha una sol·lució, però encara estic dubitatiu:

Es tracta d’instal·lar un ejector extès com aquest:

  One Response to “Problema d’extracció de vaines”

  1. […] camí, un ejector modificat com el dels primers posts i algun llibre […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)