abr. 172008
 

He tardat força dies en comentar-ho, però… recordeu aquell post en que parlava amb orgull de la meva recent adquisició, fent referència a un visor per a facilitar el recompte de punts fets a la diana?

Doncs hem veig obligat a rectificar: No hem serveix! I no és que sigui un mal aparell, no! Tot al contrari, és espectacular la visió que et dóna, i la claredat…! Però simplement no és un visor adequat per a l’ús al qual jo el volia dedicar: Recompte de punts a 25m.

El resultat de tenir un visor massa potent per al que jo el necessitava, s’ha traduït en la impossibilitat de veure nítidament els forats, ja que amb el zoom que equipa està preparat per a veure amb claredat objectes situats a 80-100m, sense problemes.

Així que vaig haver de tornar-lo a la botiga, Gal·lia 74 crec que es diu, i per ser sincer hem va semblar extraordinaria la manera amb que hem van tractar: Hem van retornar els diners (!) (bé, de fet hem van fer un retrocés directament a la targeta de crèdit, que encara és millor). No hi ha dubte que quan necessiti algun altre aparell que ells venguin, tindré una clara preferència cap a la seva botiga. Si tots els petits comerciants d’Andorra fossin així de vogals!

La recomanació que hem va fer el Tito de l’Armeria Dolsa:

Visor senzill de 15/45×50-60 augments. Amb això en tens més que suficient per a l’ús que li vols donar. Aproximadament 100€

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)