juny 252009
 

Feia temps que no anava a la galeria. El tir en el meu cas és una passió cíclica, hi ha temporades en que vaig a practicar un parell de vegades a la setmana, i potser el cap de setmana també, i en canvi d’altres en que senzillament no hem bé de gust. És el que tenen els hobbyes, suposo…

I de fet per circumstàncies força excepcionals ara estic en un d’aquests moments apàtics. Tot hi això he trobat algun moment per visitar les instal·lacions del Club i reconcil·liar-me amb la Beretta, que potser pel seu caràcter més militar i menys “lúdic” és l’arma que utilitzo i hem satisfà menys. És el model 92FS, una 9mm Parabellum excel·lent i de reconegut prestigi i capacitats. Una arma com les d’abans: pesada, gran, poderosa… senzilla.

Des que vaig adquirir la Glock aquesta pobra havia quedat relegada a un segon terme. De fet estava la darrera de la llista de prioritats a l’hora de disfrutar amb el tir. Fins hi tot m’estava plantejant de canviar-la per una CZ txeca, el model CZ75 SP01 Phantom probablement:

Però en les darreres visites a la galeria de tir les coses han canviat… És cert que amb tir de precisió amb una sola mà els resultats que aconseguia no eren prou satisfactoris. He canviat el xip i he disparat l’arma com toca: Ja que és una pistola de combat, utilitzem les tècniques de combat. Les 2 mans! Quin canvi a les dianes a 25m! Poc a poc estic aconseguint una precisió més que acceptable amb totes les meves joguines. Aquesta era la darrera que es resistia, però és clar, fent la petita trampa de les 2 mans n’estic totalment satisfet. Pràcticament ja no apareixen mosques fora de la zona central, aquelles que tants punts et fan perdre en una competició.

No seré tant massoca d’anar a una “compe” amb la Beretta, però! Segueix essent molt millor en gros calibre utilitzar la Colt Phyton amb la munició del .38 WC: Lleugera i suau, sense estridències.

Les fotos reflexen lleugerament la “Gun wave” de les darreres tirades. Moltes bales en poc temps (Molt soroll per no res?). Gaudir del tir sense preocupar-se en excés dels resultats.  Com aquell que va amb bicicleta de passeig i torna a casa al cap d’un parell de carrers. Suficient per a fer-se passar la necessitat de disparar. Sense suar. Massa.

Per cert, les fotos són les primeres proves amb la Nikon D90. Xula xula xula. Potser la fotografia mulla la pòlvora? [l’objectiu el normalet del kit, 18-105]:

En finalitzar la sessió, un centenar llarg de bales més tard, la meva percepció de la Beretta havia canviat… probablement per sempre.

Demano disculpes als pobres companys que en aquell moment estaven entrenant. Vaig celebrar el meu Sant Joan particular…!

  5 Responses to “Tirades anti-stress i reconciliacions”

 1. Enhorabona per la “reenamoració” de la Beretta 🙂 i per la compra de la càmera :). Tinc entès que grava video 🙂 així que ja saps: ens deus una demostració de la pistola “bèstia” Remington… ara sí que no tens excusa!

  Fins aviat!

 2. Fet! I efectivament grava vídeo… ja saps que a mi hem van les coses modernilles! Quan vulgui comprar un nou objectiu ja m’assessoraràs amb ebay, que ets una autoritat en el tema! I amb el Remington… és realment impressionant. Ja ho veuràs.

 3. hola de nou! jejeje que be que tornis a fer servir la beretta, sempre em preguntava perque no la feies servir jejeje.
  be doncs jo tambe me reenamorat pero de la desert eagle, i pel meu sant(i per les bones notes 😀 🙂 ) el meu pare ma regalat la desert eagle d’airsoft jejeje, es impresionant
  aqui et deixo una petita review http://www.airsoftbarcelona.com/ldu/forums.php?m=posts&q=21700&n=unread#unread
  i aqui les imatges http://www.airsoftbarcelona.com/ldu/forums.php?m=posts&q=7794&d=320
  fins ara.
  per cert, mentre escric aquest comentari, algu a trucat 2 cops, pero cuan el meu pare contesta, no contesta ningu :S :S :S vaig a carregar la pistola Xd
  fins una altre!!

 4. 😀
  Que bé que ja tinguis la DE! Segur que és una passada! Almenys així no tindràs problema de munició, perquè trobar bales del calibre 50AE… BUFFF!

  Aquesta setmana en una web belga vaig estar mirant només vaines de diferents calibres. D’aquestes que ja estan disparades. 1000 vaines del 9mm valien el mateix que 5 del 50AE! Uns 6€. A euro per vaina! I després posa-li la bala i la pólvora i el pistó!

  (i felicitats per les notes!)

 5. tan cares son les vaines del .50AE?! una mica estafa la veritat, lo millor es pillarse la version del .44 magnum o del .357 magnum, encara que perd una mica el seu encant.
  quan els meus pares em deixin, em comprare un kit d’alumini per a la corredera, el cos i el cano de la meva pistola, perque es d’una marca japonesa(la creadora de les repliques d’armes d’airsoft) i quan van fer aquest model de pistola, al japo hi havia una llei que no permitia fer el cosos de les repliques en metalls, per sort, ara ja han cambiat aquesta llei, i les ultimes que estan treien son totes amb cos metalic! i no només són metàliques, sinó que tambe porten un sistema que fa que tinguin retroces!
  et deixo els links dels models que tenen aquestes ultimes caracteristiques

  M4A1 Socom carbine: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=26751
  M4 SOPMOD: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=25868
  AK-74MN: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=23628
  AKs-74u: http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=24873

  la veritat esque els hi tinc ganes a alguna d’aquestes, el problema es que son cares, i els meus pares no em deixerien comprar-la :S

  i si alguna pistola et fa il·lusió pero te un preu prohibitiu, sempre et pots comprar una replica d’airsoft!!(les de gas casi totes tenen retrocés com les de veritat!!no tan fort clar, pero si que s’acostuma a notar)
  per exemple una colt 1911 http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=21136 (aquesta la te un amic meu, i com tira de be!)
  una 1911 MEU(una 1911 una mica modernitzada, feta servir actualment per la US Army si no recordo malament) http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=25295 o http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=26207 (aquesta ultima es de millor mrca 😉 )
  bé, deixo de donarte la pallisa jejeje, fins un altre!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)