maig 152008
 

El dimarts passat (dimarts 13!) va venir al Club de Tir de Precisió d’Andorra un equip d’Andorra Televisió, per a filmar un petit reportatge sobre el tir a Andorra. I ha sortit emès aquesta nit cap a les 20:30h! El presentador, l’Arnau, ha començat amb una entrevista al president del Club, el Joan Pol, i seguidament han posat unes imatges de la sala de tir pneumàtic, i després de la sala de tir on estàvem un munt de tiradors!

Han enfocat la meva Colt Phyton en un parell d’ocasions, i també ha sortit la Glock 17C modificada, entre moltes altres armes. El reportatge ha durat uns 5 minuts, però ha estat bé que ensenyin el nostre esport en un mitjà com la televisió, que permet arribar a moltes persones alienes al món de les armes

  3 Responses to “Avui hem sortit a la TV!”

  1. quina sort sortir per la tele amb les teves dos pistoles m’agraden molt les teves armes!!! cincidim bastant en gustos!!!

  2. Si! És un dels avantatges de viure en un país tan petit…! Si haguessis vist la entrevista! Vaig col·locar la Glock en el darrer moment al damunt del taulell per a que sortís a la tele! El Cruz (és el senyor que parla) fa cara de sorprès, perquè no la tenia prevista, i va haver d’improvisar! 😀

  3. jeje!! quina sort que tens de viure a andorra. aqui a catalunya no hi ha gaire gent que li agradin les armes… 🙁

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)