ag. 272009
 

L’apartat d’accessoris per la Glock, que sembla inacabable al mateix temps que d’inesgotable imaginació, incorpora una nova eina per a convertir la nostra estimada glock en una arma cada vegada més similar a un fusell d’assalt, el que ens proporciona una innegable millora en quant a la estabilitat – precisió, un repartiment més equitatiu del pes de l’arma mentre la portem en bandolera mitjançant les eslingues especials, una menor fatiga en encarar l’arma, en definitiva, el complement ideal i imprescindible per a qui no sàpiga què fer amb els seus diners, o pel fan més fan de glock i els seus accessoris.

null

Fora bromes, no deixa de ser curiós l’invent, però potser aporta poc al panorama ja existent, i si tenim en compte que aquí ja vam comentar un accessori similar (però més complet… a l’igual que el seu preu) per a fer pràcticament el mateix… Bé, serveixi per a deixar constància que existeix, si hi ha algú que cerqui quelcom similar, que tot pot ser! Aquesta mena d’implements segurament fora dels USA tenen poca sortida.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)