ag. 312009
 

A través de The Firearm Blog ens fem ressò d’una notícia que de ben segur a tots ens provoca curiositat, encara que fets similars ocorrin amb relativa freqüència. Aquesta vegada l’escenari ens porta al sud de Sèrbia, en una zona prop de la frontera amb Kosovo, el 19 d’agost passat.

Resulta que d’alguna manera la policia serbia ha aconseguit localitzar i desenterrar un arsenal d’armes prou important i en perfectes condicions que es trobava empaquetat i llest per a ser utilitzat en qualsevol moment.

L’arsenal consistia en RPG, metralladores pesades, morters, mines antitanc i 100.000 cartutxos de diferents calibres. Les imatges posen els pèls de punta, però segur que més d’un estarà pensant en adquirir un detector de metalls per a provar sort en zones remotes (i no tant remotes) de la nostra geografia.

És clar que aquesta vegada tot estava ben empaquetat i probablement el risc era molt baix, però quan hi ha explosius en males condicions… és realment perillòs tocar-hi res!

  One Response to “Desenterrat arsenal serbi”

  1. […] vegades no cal anar a buscar notícies a Kosovo si les tenim tant a prop com a Darnius, a l’Alt Empordà gironí. Resulta que a finals de […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)