oct. 052009
 

Segur que tothom ja ho ha vist, i és que ha sortit en portada dels principals mitjans televisius, radiofònics, escrits i digitals! Però no he pogut deixar-ho passar. La desfilada militar dels xinesos per commemorar el 60è aniversari del naixement de la República Popular de la Xina. No oblidem, tot hi la vistositat de les imatges (aconseguides per mitjà de Theatrum Belli, més concretament del seu apartat a Flickr) que la la Xina continua sotmesa sota una dictadura implacable, per molts Jocs Olímpics i desfilades acolorides que organitzin:

Ah! Que ningú es pensi que m’agraden aquestes demostracions de força! No he passat mai ni un minut davant de la caixa tonta mentre emet una d’aquestes desfilades. Ni que fos Carnaval!

  4 Responses to “Desfilada militar”

 1. jo tampoc soc gaire partidari d’aquestes desfilades, pero hi ha que reconèixer que “s’ho curren” moltissim!

 2. veig que deus estar ocupat i no et pases gaire pel blog. bé, quan tinguis un moment, pots pasar-te pel meu 😀
  es un blog que tracta el mon dels cotexes i tal, no es en català, pero que hi fare, ara jo l’he començat en castellà T_T
  si et preguntes perque no l’he fet d’airsoft o relacionats, la resposta es que en el meu cole, la gent com jo, que li agraden les armes i tal, som considerats(segons altres alumnes) un flipats, uns frikis, uns imbecils i moltes coses més, però que hi farem.
  salutacions amic!

 3. Ei Jan!

  Ostres, d’un temps ençà que el tir el tinc una mica oblidat, i de retruc el blog, i els fòrums d’armes i la recàrrega en general! Tinc algunes notícies preparades per publicar però ara mateix estic desmenjat.

  Me n’alegro que t’hagis decidit a fer el teu blog! Aprendràs moltes coses! El castellà et permetrà accedir a molta més gent, tot hi que a qui li interessa el que escrius ja es preocupa de buscar-se un traductor (el google mateix) per a poder entendre-ho bé… Ja n’hem parlat a manta vegades, el món de les armes desperta opinions molt negatives… és clar que no acabo d’entendre massa bé perquè els cotxes o el futbol (per posar exemples) desperten tantes passions!

  No hi pateixis pels teus companys, ja maduraran i si bé potser no canviïn d’opinió, almenys aprendran a respectar els altres.

  Company… no m’indiques l’adreça del teu blog!!!?

 4. eps! la vaig ficar, però alomillor va ser esborrada per algun sistema anti-spam
  aqui esta(aquest cop si)
  http://info-coches.blogspot.com/
  he trigat en contestar perque jo tambe he estat una mica desconectat

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)