jul. 062008
 

Escassament fa un parell de dies mesos que la televisió andorrana va venir a fer un reportatge sobre el Club Andorrà de Tir de Precisió, en el qual es feia un repàs de les modalitats de tir que s’hi practicaven, i en el qual sortien 2 de les meves armes: El Colt Phyton de 6 polzades i la Glock 17C. No és res de l’altre món però serveix per a veure les instal·lacions del Club i es veuen força armes dels associats.

L’enllaç al vídeo penjat al youtube:

  2 Responses to “Reportatge Club Andorrà de Tir de Precisió”

  1. segons el seño aquell que mostra totes les armes la teva glock es una pistola “peliculera” que jo sapiga les pistoles que surten a les pelicules no porten ponts vermells ni res d’aixo com a màxim un silenciador les de les pelicules!!!

  2. 🙂 Home, una mica peliculera si que es… però m’agrada!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)