oct. 252009
 

Henry Derringer (1786-1868) era un armer nord americà que va inventar la Deringer Pistol, una arma creada especialment per actuar en baralles o com a autoprotecció, excepcionalment petita i lleugera i de gran utilitat  en distàncies curtes. Es va fer famosa per ser l’arma que es va utilitzar en l’assassinat del president nord-americà Abraham Lincoln. Va tenir un gran èxit entre el públic, i era la elegida pels qui volien portar una arma discreta permanentment a sobre.

Les coses però han anat evolucionant, i podem trobar en la fàbrica Bond Arms com han recollit el testimoni i han creat diferents versions, amb diferents calibres (i possibilitats d’intercanviar canons per a canviar de calibre) d’aquesta llegendària arma.

Una de les darreres versions aparegudes és la coneguda com a Snake Slayer (i es que els texans -de Texas- són molt donats a aquestes coses, pel que sembla). I a més de poder desintegrar qualsevol tipus de malaurada serp que es creui en el seu camí, gràcies al seu calibre especial .410/45LC, es particularment efectiva, sempre segons la seva propaganda, contra malfactors quan ja els tenim a sobre. I és que no és casual que cada cartutx del .410 ve equipat amb 5 bales de plom, amb el que cada tret escup 5 ploms de calibre respectable cap a l’objectiu… serà molt que els nervis facin errar totes les bales! I per si encara no n’ha tingut prou, encara ve equipat amb un segon canó i el 2n cartutx…!

No deixarà mai de sorprendre’m, per molt que ja n’hem vist molts més casos, com la mentalitat allà és tant diferent de la d’aquí. Ells no tenen problema en promocionar una arma directament com a autodefensa, quan aquí això és un tema tabú absolutament. Com a mostra, la imatge animada que veieu aquí a sota, i es que, pel bo i pel dolent, els nordamericans són especials!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)