oct. 282009
 

Avui mateix ha vist la llum el primer número de la revista americana AR Guns & Hunting, una més a la col·lecció de revistes gratuïtes i descarregables en PDF per a gaudi de tots nosaltres.

Una més que ha decidit apostar pel futur i buscar posicionar-se en el mercat digital ara que encara pot tenir repercussió pel sol fet de ser-hi. Més endavant, quan totes o la majoria de publicacions s’hagin decantat per aquest format (si bé potser no exclusivament) probablement no tindrà gaire ressò sortir al mercat digital, tret de cercles molt reduïts i especialitzats.

Ara és el moment. No hem cansaré de repetir-ho. S’ha de buscar disminuir els costos de publicació al mateix temps que s’augmenta la presència i la importància dels anunciants rellevants en els temes tractats. Aquest és el camí sense cap mena de dubte.

Parlant una mica de la revista, val a dir que és força interessant, i encara que només sigui per a veure les fotografies (espectaculars) que ilustren els articles, ja paga la pena!

Revista AR Guns & Hunting 1

Actualització: Sembla que aquesta ha estat un foc d’encenalls. No ha passat del 1r número, així que la elimino de la llista de revistes gratuïtes en PDF.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)