gen. 092010
 

Aquest és el nom d’un programa de simulació de tir a llarga distància que realment té molt bona pinta. No es tracta d’un joc, sinó d’un simulador al meu entendre molt realístic per a practicar el tir a llarga distància. A finals de gener trauran la tercera versió i per la demo disponible al seu lloc web sembla realment interessant. Conté actualitzacions respecte a l’anterior versió, entre elles 4 tipus de retícula (oval mil dot, round mil dot, mil i moa), 2 tipus de torretes d’ajustament (mil i moa), condicions de vent, temperatura, 4 tamanys de dianes, 6 calibres disponibles (.223 Remington, .264, .300 Win Mag, .308, .338, .50)…

Si us passa com a mi, que no us acabeu de decidir en comprar un bon rifle amb una bona ullera, podeu anar practicant amb aquest programa (de pagament).

  5 Responses to “Long Range Shooting Simulation III”

 1. ja tocaba actualitzar!! jejeje a més a més veig que has det un bon canvi de look al blog!

 2. ;-P

  Si noi, ja tens raó, ja! Com que això de les armes va i bé, passo temporadetes amb poca activitat, bé, què t’haig d’explicar, si segueixes el blog des dels inicis!

  Per cert, bon any! (bon nadal no, que ja l’hem deixat endarrere!)

 3. bon any a tu tambe! em costa de creure que sigui posible fer que l’agullar percutora d’una arma pugui marcar tan clarament aquells numerets(aixo fa referencia al post mes nou eh!)

 4. En principi és només una qüestió tècnica, sense massa dificultats, si tenim en compte que armes com les Glock ja marquen el pistó amb una agulla acabada en forma rectangular, no en punta de llança com fins ara totes les armes. De fet quan estic a la galeria de tir, com que recullo les vaines per a recarregar-les posteriorment, si tinc la sort de ser l’únic “glockero” ho tinc fàcil per destriar les meves vaines de les dels demés: Les meves tenen el pistó amb una marca rectangular (haig de fer alguna foto i posar-la al bloc, és curiós). A partir d’aquí, no hauria de ser massa complicat de posar-hi aquest tipus de microestampació… però és curiós, oi?

 5. home doncs curiós si que ho és!
  a veure quan m’ensenynes aquesta foto de la vaina de la glock!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)