gen. 112010
 

Seguint una línia tangent a la temàtica del blog, darrerament ha aparegut amb força un cantautor australià que sense prejudicis canta i assumeix amb tota normalitat com li agraden les armes. La música i la tonada són molt agradables, i a més les imatges del videoclip estan directament relacionades amb les armes, per tant…:

Es pot obtenir més informació a la seva web, així com comprar-hi les cançons.

  7 Responses to “I like guns, de Steve Lee”

  1. per molt que sigui australià tindries que ficar-hi el tag de “americanades” com fas en altres casos XD
    molt bona la canço i veurel amb tantes armes i tan feliç fa enveja i tot! o quan dispara amb el RPG-7! o el m79(thumper o blooper per als amics 😉 ) i quan es fica en plan “Rambo” amb la M60VN! uff!! molt bon video!

  2. acabo d’adonar-me que el link a la seva web, enllaça al teu propi blog :/

  3. Corregit! De fet el link amb l’actualització del blog hem demanava de posar l’Http://, sinó considerava que era un enllaç intern. Curiós. Però gràcies per l’apunt! ;-P

  4. 🙂 És al·lucinant, i el viatget que es paga per a cremar munició? (i no del .22, precisament…)

  5. si… i compra el cotxe aquell només per tirotejarlo y fer-lo explotar a base de granades i misils!

  6. Aquest paio sap gaudir dels petits privilegis de la vida! (és clar que ho grava i ho publica, així recupera la inversió!)

  7. sip! s’ho passa de conya i a més a més guanya diners!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)