gen. 122010
 

Des de The Survivalist Blog publiquen un e-book en pdf, completament gratuït i en anglès, on amb pèls i senyals l’autor descriu, al seu entendre, tot el que faria falta per a sobreviure a un holocaust de qualsevol mena. Els capítols, per a que us n’aneu fent una idea, parlen de l’aigua, el menjar, la vestimenta bàsica, la motxilla, les armes – apartat Survival guns-, supervivència urbana, nocions de primers auxilis i finalment un apartat dedicat als links d’interès sobre el tema.

Aquest blog fa temps que el vaig visitar, precisament per l’apartat que m’ha cridat més l’atenció del llibre: Les armes que l’autor considera imprescindibles – o necessàries… si més no interessants de posseir- en casos extrems. I és que es nota que és un apassionat de les armes. Fins hi tot ofereix diferents tipus de packs en funció de les possibilitats de cadascú (el més divertit és el pack dels yuppies, que inclou totes les joguines imaginables, entre elles un rifle L1A1 en calibre .308 i un Colt 1911 del calibre .45, molt apreciat pels americans i que de fet fins fa ben poc era l’arma de dotació oficial de l’exèrcit… privilegi que va perdre davant la italiana Beretta 92 del calibre 9mm Parabellum… coses de homogeneïtzar arsenals internacionals).

Però anant al que considera bàsic (rifle, escopeta i revòlver), la seva elecció consisteix en:

Un rifle Mosin Nagant model 91. Curiós que sigui un rifle rus enlloc d’americà. Suposo que és pel fet que són armes molt sofertes, senzilles i a baix preu, sense deixar de ser eficaces:

Una escopeta tir a tir. No especifica quin model, però jo afinaria més cap a una de pompa:

Pel que fa a l’arma de mà, aconsella un revòlver Smith & Wesson model 10, que funcionarà en pràcticament qualsevol circumstància i és molt senzill. Calibre mitjà, un .38.

Això és el mínim aconsellable, a partir d’aquí, imaginació i doblers, que diuen els mallorquins!

  3 Responses to “E-book apocalíptic”

 1. doncs la meva equipació seria aquesta(la que m’agradaria)
  HK416(sens dubte un fantástica arma, pot disparar sota l’aigua i tot, amb terra, sorra del desert i fang.
  Spas-12 sens dubte, una grandíssima escopeta
  de revólvers, un Raging Bull de tamañ mig(6″ :P) o un colt python igualet al teu, no m’importa, pero segurament el colt python per la munició i més facilitat de trobarlo
  si fos pistola, una FN Five-seveN, menys d’un quilo i una munició molt eficaç, a més d’un gran carregador de 20 bales!
  ara, un que sigui més “realista”, adquirible a Espanya.
  Un fusell de caça, de bon calibre/ un G36k robat a la guardia civil 😛 sino, un Zastava M76/ SVD(a espanya es venen, cars, pero els venen)
  Una Beneli M4, no es molt fàcil trobar-la, pero es pot trobar en algunes armeries, sinó, un escopeta mitjanament bona.
  Revolver: Colt python indiscutiblement.
  pistola: glock/ USP(en alguns llocs es pot trobar, prefereixo la usp pel calibre .45)

  bé, aquest es el meu arsenal! i el teu? a part de les múltiples armes de má que tens i la CZ és calr!
  ara una pregunta que no ve gaire al cas, perque et vas decantar per a la CZ en ves de per a una escopeta?
  perdona que no fiqui tots els accents ni les majusqules, però esque no en tinc gaires ganes XD!

 2. mare meva ara que em donc compte, quina parrafada!
  només volia dir, que podem anar-nos preparant pel 21/12/2012 no? bé, si es compleix, quedem el dia 20 en algun lloc d’andorra per saber com es cadascú! jejeje
  fins una altre amic!

 3. Com a rifle no ho sé encara quin triaria… (pensa que els meus desitjos els miro de fer realitat i no convé deixar-hi una fortuna!). Un rifle potent i precís, poc pesat i amb munició estàndard i fàcil de recarregar i aconseguir.
  La escopeta, directament la Benelli M4 (aviat, aviat serà meva…). Com a revòlver el meu Phyton és fantàstic, però pesat. Si calgués carretejar-lo massa segurament optaria per una Glock, la 17 és perfecta. I la carrabina del 22 aniria bé per a caçar el sopar cada dia…!

  Pel que hem preguntes, m’agraden molt les armes -obvi- i no penso quedar-me amb el que ja tinc. I la CZ es una carrabina molt precisa a un preu molt assequible, forma part del conjunt. Poc a poc vaig perfilant el meu arsenal. Ara només hem falta el temps per a entrenar més!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)