jul. 312008
 

Ja tenim a sobre la tirada que anualment organitza el Club Andorrà de Tir de Precisió, oberta als membres de tots els Clubs internacionals que vulguin posar a prova la seva precisió i les seves habilitats amb les armes!

Aquest any està previst que participin membres de Clubs catalans, balears i francesos, el que és normal si tenim en compte la proximitat geogràfica.

En un principi jo no tenia previst de participar-hi, sinó només ajudar en la organització, però finalment he pensat que perquè no? Encara que hi hagi esportistes altament preparats, serà la única manera de saber exactament en quin nivell estic…

Així que ja tinc preparada la meva inscripció, en les modalitats de tir estàndard (calibre .22LR, amb la meva Unique DES69, que ahir a la nit vaig estar posant a punt degut a un problema que feia anys que arrossegava… ho publicaré en un altre post) i tir de gros calibre (calibre .38 WC, amb la meva preciosa Colt Phyton de 6 polzades i pavonat negre, calibre .357 Magnum). Miraré d’entrar a la 1a tanda, així després podré dedicar-me a ajudar la resta de l’Staff.

Pel que he vist, aquest any hi ha un important nombre de dones inscrites! Fet extraordinari en el nostre esport favorit.

Podeu trobar tota la informació al blog del Club http://andorratir.org/ i més concretament en aquest post.

Ànims i que guanyi el millor!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)